Murat ÇEÇEN

Yönetim Kurulu Başkanı

Murat Çeçen, Bilkent Üniversitesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü’nden mezun oldu. Azerbaycan’da tarihin en önemli mimarlarından Zaha Hadid’in eseri Bakü Haydar Aliyev Kültür Merkezi, Alev Kuleleri gibi önemli projelerin hayata geçirilmesini sağladı. 2007 yılında kurduğu CCN Holding bünyesinde Avrupa’nın en büyük hastanesi Ankara Bilkent Şehir Hastanesi ve Türkiye’de kamu-özel iş birliği modelinde finansman anlaşması imzalanan ilk proje olma özelliği taşıyan Mersin Şehir Hastanesi gibi önemli projelere imza attı. 

Murat Çeçen bugün birçok farklı sektörde faaliyetlerini sürdüren CCN Holding Yönetim Kurulu Başkanlığını devam ettirmektedir. Aynı zamanda inşaat, turizm, havaalanı ve marina işletmeciliği gibi birçok alanda faaliyet gösteren IC Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

 

Mehmet Ali BAYAR

Yönetim Kurulu Üyesi

Mehmet Ali Bayar, lisans ve yüksek lisans eğitimlerini New York Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde tamamladı. Süleyman Demirel'in Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı dönemlerinde dış politika danışmanlığı görevlerini üstlenen Bayar, Washington Büyükelçiliği Müsteşarlığı görevinin ardından siyasete girerek Demokrat Türkiye Partisi Genel Başkanlığı görevini yürüttü.

Mehmet Ali Bayar hali hazırda CCN Holding’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Murad BAYAR

Yönetim Kurulu Üyesi

Murad Bayar, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği'nden mezun oldu. North Carolina Eyalet Üniversitesi'nden Bilgisayar ve Elektronik Mühendisliği üzerine yüksek lisans ve Yale Üniversitesi'nden MBA derecesi aldı. Booz Allen Hamilton strateji danışmanlık şirketinin New York ofisinde çalışan Murad Bayar, kamu hizmetinde Savunma Sanayii Müsteşarı olarak, 2004-2014 yılları arasında ise TUSAŞ, HEAŞ, STM ve Teknopark İstanbul şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini üstlendi. 2014-2015 yılları arasında Başbakan Danışmanlığı yapan Bayar, 2016-2017 yılları arasında Rolls-Royce’da Uluslararası Danışma Kurulu Üyesi olarak yer aldı.

Hali hazırda CCN Holding Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Murad Bayar, aynı zamanda IC Holding CEO ve İcra Kurulu Başkanı’dır.

Berfin Çeçen Şenol

Yönetim Kurulu Üyesi

Berfin Çeçen Şenol, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Hukuk bölümünden mezun oldu. Queen Mary University of London’da Hukuk Yüksek Lisansını tamamladı. 

2021 yılında CCN Holding’de avukat olarak göreve başlayan Berfin Çeçen Şenol, CCN Holding Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürmektedir. Çeçen Şenol aynı zamanda CCN Sağlık, CCN Güvenlik, CCN Klinik, CCN Servis, Infera ve CCN Eğitim’in de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almaktadır. 

Nilgün Kitapcı

Yönetim Kurulu Üyesi

Nilgün Kitapcı, 1999 yılında Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünden mezun oldu. Bayındır İnşaat’ta İnsan Kaynakları alanında çalışma hayatına başlayan Kitapcı, sırasıyla Meteksan Sistem, IC Holding, IC İçtaş İnşaat, Çalık Enerji ve Kalyon Holding’de İnsan Kaynakları, Kurumsal iletişim, Kalite süreçlerinde üst düzey görevler aldı. 

2023 yılında CCN Holding bünyesinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başlayan Nilgün Kitapcı, CCN Holding İnsan Kaynakları, Satın Alma, Kurumsal İletişim, Denetim fonksiyonlarına liderlik etmekle birlikte CCN Holding, CCN Ankara Sağlık, CCN Mersin Sağlık, CCN Servis, CCN Güvenlik, CCN Klinik şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam etmektedir.

Mina Melik Şentürk

Yönetim Kurulu Üyesi

Mina Melik Şentürk, TED Ankara Koleji’nde aldığı ortaokul ve lise eğitiminin ardından Bilkent Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Londra University of Westminster’da Uluslararası Hukuk üzerine yüksek lisans yaparak banka ve finans hukuku üzerine yoğunlaştı. 

Kariyerine PricewaterhouseCoopers denetim ve danışmanlık şirketinde başlayan Melik Şentürk, Danışman ve daha sonra Finans Yöneticisi olarak büyük yatırımcı gruplar tarafından hayata geçirilen Yap-İşlet-Devlet ve Kamu-Özel-Ortaklığı projelerinin ihale süreci, finansal kapanış süreçleri ve operasyon dönemlerinde finansal yükümlülüklerinin yönetim süreçlerinde yer aldı. 2017 yılında CCN Holding’e katılan Melik Şentürk, Haziran 2023 itibarıyla CCN Holding Finanstan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak ve CCN Ankara Sağlık ve CCN Mersin Sağlık Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürmektedir.

Mina Melik Şentürk, aynı zamanda University of Westminster “Future Ready” programı dahilinde mentor olarak görev almaktadır.

Azer Havlioğlu

Yönetim Kurulu Üyesi

Azer Havlioğlu, 2006 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 2008-2009 yılları arasında New York State Üniversitesi Maritime College’da Uluslararası Ticaret üzerine yüksek lisansını tamamladı. 2008-2013 yılları arasında Şirket Birleşme ve Devralma İşlemleri, Ticaret Hukuku, Şirketler Hukuku, Sözleşmeler Hukuku, Yap-İşlet-Devret Modeli Projeler ile İnşaat Hukuku alanlarında hukuki danışmanlık yaptı. 

2013 yılında CCN Holding bünyesinde Avukat olarak göreve başlayan ve takip eden yıllarda Kıdemli Avukat ve Hukuk Koordinatörü görevlerini üstlenen Azer Havlioğlu, CCN Holding Hukuk Departmanının başında bulunarak aynı zamanda CCN Holding, CCN Ankara Sağlık, CCN Mersin Sağlık ve TEEN Teknik şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam etmektedir.

 İcracı Yönetim Kurulu

Ayşe Günseli ÇEÇEN

CCN Eğitim Yönetim Kurulu Üyesi

Hakan ADANALI

CCN Teknik, CCN Servis, CCN Güvenlik, CCN Klinik ve Infera Teknoloji Yönetim Kurulu Üyesi

Timur BALTA

CCN Ankara Sağlık ve CCN Mersin Sağlık Yönetim Kurulu Üyesi

Gökçe Akyürek Tandağ

CCN İnşaat ve CCN Teknik Yönetim Kurulu Üyesi

Mehmet ATASÜ

CCN Teknik, CCN Servis, CCN Güvenlik ve CCN Klinik Yönetim Kurulu Üyesi